۱۳۹۶ دی ۲۳, شنبه

پارفه ی خرمالو و انار



سلام دوستان عزیزم ، چی از این بهتر که یه دسر خوشگل و خوشمزه و سالم داشته باشیم که خیلی سریع هم آماده بشه ! 
این دسر رو برای یلدا آماده کرده بودم.

اینقدر وقته که به سراغ وبلاگ نیومده بودم که دیگه حسابش از دستم در رفته . سعی می کنم از این به بعد هر وقت که فرصتی بود وبلاگ رو آپدیت کنم .
 حالا بهتره بریم سر وقت دسر ...




پارفه به دسرهای سرد لایه لایه ای گفته می شه که با مواد مختلفی مثل انواع میوه ، بستی ، شکلات ، پودینگ ،خامه، ماست ، انواع مغزها ، بیسکویت و یا گرانولا در لیوان تهیه و سرومی شه .

این پارفه ای که اینجا داریم در دسته دسر های سالم و کم کالری قرار می گیره چون با ماست یونانی، دانه ی چیا  ، میوه ی تازه درست شده و با عسل و دارچین مزه دار شده . این دسر می تونه به عنوان صبحانه  و یا میان وعده هم استفاده بشه چون ماست یونانی پروتئین بالایی داره و دانه های چیا سرشار از اسید های چرب امگا 3 هست و میوه و عسل هم کربوهیدرات لازم بدن رو تامین می کنه .

* فرق ماست یونانی با ماست معمولی اینه که تعداد دفعات بیشتری صاف شده و آب پنیر بیشتری از دست داده در نتیجه بافت سفت تر و خامه ای تری داره . ماست یونانی 2 برابر ماست معمولی پروتئین داره و از ماست معمولی کربو هیدرات و سدیم کمتری داره . البته خب چربی بیشتری هم داره که می شه انواع کم چرب و بدون چربیش رو انتخاب کرد .

* در مورد دانه چیا هم باید بگم که با تخم شربتی (تخم ریحان ) متفاوت هستش ، چون هر کدوم دانه ی یه گیاه متفاوت از خانواده ی مختلف هستند و خاصیت متفاوت دارند ولی شباهتشون اینه که هردوشون آب جدب می کنند و لعابدار می شن . این دانه ها چون آب زیادی جذب می کنند باعث کنترل اشتها و بهتر کار کردن دستگاه گوارش می شند .

***البته در این دسر می شه ماست معمولی و تخم شربتی رو جایگزین کرد .





مواد لازم برای دو نفر :

1 پیمانه ماست یونانی کم چرب 
2 قاشق غذاخوری دانه ی چیا
2 قاشق غذاخوری عسل 
1/2 قاشق مرباخوری دارچین
وانیل نوک کارد 
1 عدد خرمالوی درشت یا دو عدد کوچک
1 عدد انار 

روش تهیه :

دانه چیا ،عسل و دارچین  و وانیل رو با ماست مخلوط کنید و کنار بذارید تا دانه های چیا آب ماست رو جإب کنه و افزایش حجم پیدا کنه .
اگه خرمالوتون خیلی رسیدست پوستش رو بگیرید و با چنگال لهش کنید که البته دیگه شکل مال من نمی شه . ما اینجا از خرمالو های ایران نداریم و از این خرمالو درشتا که بافت محکمی داره گیرمون میاد که من پوستش رو هم نگرفتم چون گس نیست و خب این طوری فیبر بیشتری داره . خرمالو رو مکعبی خرد کردم . 
در لیوانی که می خواید دسر رو سرو کنید مقداری دانه ی انار بریزید و بعد مقداری از مخلوط ماست بعد خرمالو و بعد دوباره یه لایه ماست و بعد روش رو با دانه ی انار پرکنید . برای تزئین می تونید از برگ نعنا یا پسته ی خرد شده استفاده کنید .
لایه های همه ی ظرف ها رو همزمان بریزید تا بتونید به طورمساوی بین ظرفا تقسیم کنید .
نوش جان / ارغوان 



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر